Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Gel για μεγάλες βλεφαρίδες!!!!


Ας δούμε λοιπόν πως μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας gel που θα μας βοηθήσει να μεγαλώσουν οι βλεφαρίδες μας.




Σε ένα μπολάκι  βάζουμε μισό κουταλάκι σούπας καστορέλαιο. Το καστορέλαιο είναι γνωστό φυτικό έλαιο και αποτελεί φυσικό τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων π.χ σε καθαρισμό επιδερμίδας, περιποίηση μαλλιών κ.α , καθώς και μεγάλη είναι η χρήση του στην ενίσχυση φρυδιών και βλεφαρίδων

Βάζουμε το υγρό από δυο κάψουλες βιταμίνης Ε,με μια βελόνα τρυπάμε τις κάψουλες και τις ζουλάμε μέσα στο μπολ με το καστορέλαιο . 
Προσθέτουμε ένα κουταλάκι του γλυκού Aloe Vera gel, μπορεί να έχετε σε κανένα γλαστράκι στο σπίτι σας και να κόψετε ένα φύλλο και να πάρετε το gel αλλιώς μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο.
Και τέλος βάζουμε στο μπολ μας ένα κουταλάκι του γλυκού aquaphor είναι σαν την βαζελίνη μόνο που έχει νερό μέσα και όχι πετρέλαιο καθιστώντας την πιο ασφαλή κρέμα ειδικά για την περιοχή γύρω από τα μάτια μας. Θα σταθεροποιήσει το μείγμα μας και θα ενυδατώσει τις βλεφαρίδες μας! 
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά. Έπειτα βάζουμε το υλικό μας σε ένα βαζάκι, προσωπικά χρησιμοποιώ σύριγγα την γεμίζω με ένα ξυλάκι και την αδειάζω στο βαζάκι. 

Σε μια μπατονέτα βάζουμε λίγο από το υλικό μας και περνάμε το gel στις βλεφαρίδες μας! Εφαρμόστε  και θα δείτε διαφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου