Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Lip Products Giordani Gold

Σήμερα θα δούμε μια από τις κομψότερες σειρές της Oriflame και αγαπημένη σειρά πολλών γυναικών σε όλο τον κόσμο. Η σειρά Giordani Gold έχει προσφέρει στιγμές απόλαυσης και πολυτέλειας σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Μία θρυλική σειρά που συμβολίζει την ομορφιά, την πολυτέλεια και πάνω απ' όλα την ποιότητα, η Giordani Gold είναι μία από τις πιο αγαπημένες σειρές της Oriflame, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων μακιγιάζ, αρωμάτων και αξεσουάρ.
Όπως μαρτυράει ο τίτλος, θα δούμε προϊόντα για τα χείλια, Lip Gloss, Κραγιόν κτλ


Απόχρωση: Lucent Pink

Ελαφρύ υγρό κραγιόν με ειδική φόρμουλα για διάρκεια και λάμψη. Καινοτομική λεπτόρευστη υφή, με ενυδατικά συστατικά και πλούσιο χρώμα για αισθησιακά χείλη. Με επανορθωτικό Έλαιο Argan. Δείτε το εδώ

Αποκτήστε απαλά, glossy χείλη με νεανική όψη με μία μόνο κίνηση. Αυτό το πολυτελές και πλούσιο gloss με σύνθεση που δεν κολλάει, ενυδατώνει και λειαίνει τα χείλη με Μικροσφαιρίδια Υαλουρονικού Οξέος. Διαθέσιμο σε υπέροχες, ακαταμάχητες αποχρώσεις. Δείτε το εδώ  και όλες τις αποχρώσεις του!

Αποκαταστήστε τη νεανική ζωντάνια και ελαστικότητα στα χείλη σας* με αυτό το υπέροχο ενυδατικό lip balm. Εμπλουτισμένο με θρεπτική Βιταμίνη E και EFA**- πλούσιο φυτικό έλαιο που απαλύνει και ενυδατώνει τα χείλη*, καθώς και Υαλουρονικό Οξύ που αποκαθιστά τον όγκο και τη σφριγηλότητα στα χείλη. Με SPF 12 που προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών. Με διακριτικό χρώμα και ελαφρά λάμψη. Δείτε το εδώ
Με αισθησιακή υφή, αυτό το πλούσιο, κρεμώδες ματ κραγιόν προσφέρει έντονο χρώμα και κάλυψη. Εμπλουτισμένο με πολύτιμο Έλαιο Argan για πολυτελή αίσθηση και άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας*. SPF 12 για προστασία των χειλιών σας από σημάδια πρόωρης γήρανσης.Δείτε το εδώ με όλες τις αποχρώσεις του.

Βυθίστε τα χείλη σας σε πλούσιο, κρεμώδες χρώμα με πολυτελές σατινέ τελείωμα. Με Έλαιο Argan για άνετη εφαρμογή και χρωστικές για έντονο χρώμα. Με SPF 15 που προστατεύει τα χείλη από πρόωρη γήρανση που προκαλείται από τον ήλιο. Δείτε το εδώ με όλες τις αποχρώσεις του.

Κραγιόν απαλό σαν κασμίρι με έναν ισχυρό συνδυασμό ενυδατικών συστατικών για όμορφα μεταξένια και ενυδατωμένα χείλη όλη μέρα. Έντονο χρώμα σε κλασικές αποχρώσεις με πλούσιο, κρεμώδες τελείωμα μέση κάλυψη που διαρκεί για ώρες. Σε πολυτελής μεταλλική θήκη, ένα πραγματικό κόσμημα για την τσάντα σας. Δείτε το εδώ με όλες τις αποχρώσεις του.

Πολυτελές κρεμώδες μολύβι χειλιών με συσφιγκτικό και ενυδατικό αμινοξύ. Απλώνεται εύκολα για έντονο χρώμα και άνετη εφαρμογή που παραμένει σταθερό χωρίς αλλοιώσεις*. Με πινελάκι χειλιών για την εφαρμογή του κραγιόν.Δείτε το εδώ με όλες τις αποχρώσεις του.


Απίστευτα προϊόντα για τα χείλια μας! Ας κακομάθουμε τους εαυτούς μας, μας αξίζει!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου