Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Προϊόντα ματιών



Θα σας παραθέσω παρακάτω μερικά προϊόντα από την ενότητα της  Oriflame  για τα μάτια. Ένα μικρό δείγμα σε σχέση με αυτά που πραγματικά έχει.



 Μία μάσκαρα 2 εφέ. Το ειδικά σχεδιασμένο διπλό καπάκι της μάσκαρα σας δίνει την επιλογή του μήκους και του διαχωρισμού ή τη δραματική ένταση. Έντονο μαύρο, με ειδική φόρμουλα για να μην τρέχει. Διαρκεί όλη την ημέρα**. Μπορείτε να δείτε εδώ την τιμή.

Όμορφο βλέμμα εύκολα και απλά! Παλέτα μακιγιάζ ματιών με 8 κρεμώδης σκιές με σατινέ τελείωμα σε αγαπημένες αποχρώσεις. Επέλεξε έντονο ή διακριτικό βλέμμα ανάλογα με τη διάθεσή σου. Περιλαμβάνεται το πινέλο. Μπορείτε να δείτε εδώ την τιμή.
Ανέβασε την ένταση με χρώμα εις διπλούν για καυτό βλέμμα. Ιδανικό για περίγραμμα ακριβείας στο εσωτερικό του ματιού. Πέντε συνδυασμοί χρωμάτων για εντυπωσιακά αποτελέσματα.  Μπορείτε να δείτε εδώ την τιμή
Εντυπωσιακό περίγραμμα με μία κίνηση Έντονο χρώμα που εφαρμόζεται εύκολα και παραμένει σταθερό όλη μέρα χωρίς να αλλοιώνεται ή να τρέχει. Επαναφερόμενη μύτη που δεν χρειάζεται ξύσιμο. Μπορείτε να δείτε εδώ την τιμή.


Eyeliner σε μεγάλο στυλό σε έντονη μαύρη απόχρωση εμπλουτισμένο με Carbon Black. Τεχνολογία πολυμερών χαρίζει μεγάλη διάρκεια. Απόλυτος έλεγχος και ακρίβεια στην εφαρμογή χάρη στο μεγάλο μέγεθος του στυλό και της μύτης του απλικατέρ. Αφαιρείται εύκολα. Μπορείτε να δείτε εδώ την τιμή.


 Οι τιμές βέβαια αλλάζουν κάθε μήνα ανάλογα τις προσφορές που βάζει η εταιρία! Θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια αρθράκια! Πείτε μου αν σας άρεσε... Ευχαριστώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου