Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

3 κoλπάκια με Κραγιόν



Όπως όλοι γνωρίζουμε με το κραγίον κάνουμε θαύματα και μπορούμε να μεταμορφώσουμε το πρόσωπο μας σε λίγα λεπτά. Θα μου πείτε βέβαια "κοπελία με όλο το μακιγιάζ κανεις θαύματα και μεταμορφώνεσαι" και θα έχετε δίκιο! Αλλα εμεις θα εστιάσουμε  σε τρια πραγματάκια πολύ απλα που κάνουμε/πρεπει να κανουμε, με το κραγιον.




 
Ανάλογα με την ένταση που θέλουμε να πετύχουμε μπορούμε να εφαρμόσουμε το κραγιόν με το δάχτυλο ή με το πινέλο. Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβεται! 
Ποσες φορές δεν έχουμε έρθει στην δύσκολη θέση να πρέπει να υποδείξουμε σε κάποιο άλλο άτομο οτι έχει υπολλείματα κραγιόν στα δόντια; Δεν ξέρω για εσάς αλλα αυτό ειναι άβολο για εμενα που έχω υπάρξει και στις δύο θέσεις και να υποδείξω και να μου υποδείξουν! όλο αυτό το γλυτώνουμε βάζοντας ένα δάχτυλο στο στόμα κλεινοντας τα χείλη μας σφιχτα και τραβόντας το προς τα έξω. Τέλος τα σημάδια στα δόντια!

Τέλος, το κραγιον δεν ειναι μόνο για τα χείλια! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντι για ρουζ, τρίβωντας το καλά, αλλα και για να δώσουμε λάμψει και γιαλάδα στα βλεφαρα μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου