Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Μακιγιάζ ματιών

Το χρώμα των ματιών μας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο ποια σκιά θα χρησιμοποιήσουμε για να πετύχουμε ένα όμορφο Λουκ στο μακιγιάζ μας. 


Γαλάζια μάτια! 

Τα χρώματα που πάνε στα γαλάζια μάτια είναι το ανοιχτό  καφέ, το χρυσαφί, το μπρονζέ, το βερυκοκί, το ροδακινί, και το πορτοκαλί. Το πορτοκαλί ταιριάζει πολύ στα γαλάζια μάτια οπότε οι αποχρώσεις του ταιριάζουν απίστευτα με τα μάτια σου. Τα χρώματα που πρέπει να αποφύγειςείναι το μπλε και το πράσινο. Για να δώσεις ένταση στο βλέμμα τόνισε την εξωτερική  γωνιά των ματιών σου με μια πιο σκούρα σκιά. Λίγη μάσκαρα είναι ιδανική για τέλειο βλέμμα. 


                         

Αν έχεις πράσινα μάτια!

Τα χρώματα που πάνε στα πράσινα μάτια είναι το ανοιχτό καφέ,το ροζ, το μοβ,το δαμασκηνί και το χρυσαφί. Τα χρώματα που πρέπει να αποφύγεις είναι το ανοιχτό μπλε δε δημιουργεί όμορφο αποτέλεσμα συνήθως. 
Οι σκιές στις αποχρώσεις του μοβ μπορούν να δημιουργήσουν ένα όμορφο  αποτέλεσμα,ενώ με λίγη σκουρόχρωμη σκιά στην εξωτερική γωνία των ματιών  μπορεί να δημιουργήσει ένα όμορφο βραδινό Λουκ. Πρόσθεσε και λίγο eyeliner και είσαι έτοιμη.


                                         

Για τα καστανά!

Στα κάστανα μάτια  πάνε σχεδόν όλα τα χρώματα και οι αποχρώσεις τους.Οι ιδανικές αποχρώσεις για σένα είναι οι χρυσές και οι μπρονζέ. Τα χρώματα που πρέπει να αποφύγεις είναι εκείνα που μοιάζουν στο χρώμα των ματιών σου. Τόνισε το βλέμμα σου με λίγο μολύβι, eyeliner και μάσκαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου