Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Φθινοπωρινά tips



Μετά την τόσο μεγάλη αποχή από το blogging επιστρέφουμε να δούμε τις ανάγκες της επιδερμίδα μας τώρα που ο καιρός αλλάζει. 


Το καλοκαίρι τα προιόντα που χρησιμοποιούμε είναι ανάλαφρα gel και τα αφρώδη προϊόντα καθαρισμού. Με την αλλαγή του καιρού καλό θα ήταν να χρησιμοποιούμε προιόντα με πιο κρεμώδεις υφές που ενυδατώνουν την επιδερμίδα ενώ την καθαρίζουν π.χ  γαλάκτωμα καθαρισμού ανάλογα τις ανάγκες της επιδερμίδας μας,  που αφήνει την επιδερμίδα μας βελούδινα απαλή ενώ την καθαρίζει σε βάθος.Καθώς και κρέμες ημέρας που να περιέχουν SPF για τέλεια επιδερμίδα.        


Εάν έχουμε μόλις επιστρέψει από διακοπές,παιδιά ας το παραδεχτούμε καλοκαίρι έχουμε ακόμα τουλάχιστον εδώ στην Κρήτη, η επιδερμίδα μας πλέον χρειάζεται απολέπιση καθώς και χρήση γαλάκτωμα σώματος που θα αποκαταστήσει την επιδερμίδα και θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε την ξηρότητα.



Επίσης στην περίπτωση που έχουμε πανάδες/διχρωμίες απο την ηλιοθεραπεία που κάναμε στις πλαζ το καλοκαίρι μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε με προϊόντα που περιορίζουν την παραγωγή μελανίνης και διορθώνουν τις σκούρες κηλίδες για μια ομοιόμορφη επιδερμίδα



Τέλος ας δούμε για το μακιγιάζ μας. Είναι η ώρα να βάλουμε στην άκρη τα ανοιχτόχρωμα κραγιόν και να τα αντικαταστήσουμε με πιο σκούρες, σέξι αποχρώσεις (όπως βυσσινί) ακολουθώντας την τάση της εποχής που προτείνει υγρά και έντονα eye liner.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου